Bereikbaarheid van DUMONT KAPPERS

U kunt DUMONT KAPPERS te voet bereiken via de Markt of Begeijnenhofstraat. U loopt de Limbrichterstraat in en ziet aan de rechter of linker kant de zaak in het Kerkstraatje.

Komt u met de auto, dan kunt u het beste parkeren in de Oda Parking.

Deze vindt u op de hoek van de Linde en de Haspelsestraat. Klik hier voor meer infomatie over deze parkeergarage.

Betalen bij DUMONT KAPPERS

Uiteraard kunt u bij DUMONT KAPPERS contant afrekenen. Maar u kunt ook gebruik maken van de pin. Credit Cards accepteren we helaas niet.

De filosofie van DUMONT KAPPERS

Uw haren laten knippen of kleuren kan bij vrijwel elke kapper, doch haren vormgeven en kleuren zodat de persoonlijkheid ondersteund wordt kunnen er maar weinig. Hiervoor moet u bij een zeer ervaren kapper zijn. Een kapper die sporen in het kappersvak reeds verdient heeft.

Wij gaan uit van de totale persoon en adviseren en creëren een kapsel en kleur die in harmonie is met zowel het hoofd als de lichaamsbouw. Wij houden rekening met de interesse en levensstijl van de persoon. Dat maakt ons een bijzonder kapper.

De basis van een goed kapsel is dat men het zelf makkelijk en goed kan onderhouden. Uw kapper advieseert u hier graag over.

Een Chinees spreekwoord zegt: "Er is geen groter compliment dan nabootsing"  wij hebben al veel complimenten mogen ontvangen.

Over DUMONT KAPPERS

Het interieur van onze kapperszaak is tijdloos. Onze salon straalt rust uit, we spelen aangepaste muziek en de temeratuur wordt door middel van een airco aangenaam gehouden.

Wij ontvangen u altijd met een overheerlijke kop koffie of thee. Na na het wassen van uw haar volgt een intake gesprek met de kapper van uw keuze.

De kappers zijn allen zelfstandig. U de keuze van van uw kapper zelf maken. Leer hier uw kapper kennen.

De producten die wij gebruiken zijn van Goldwell International.